torna

Detall de la notícia

Imatge 4623652

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, es reuneix amb el cònsol de Romania continuant amb la ronda de contactes amb el cos consular

La consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, s’ha reunit avui amb el cònsol honorari de Romania, Alexandru George Lazar, juntament amb el director general de Relacions Exteriors, Antoni Vicens, a una trobada que forma part de la ronda de contactes iniciada amb el cos consular a les Illes Balears.

La reunió ha estat una primera presa de contacte amb el cònsol Lazar i s’emmarca dins la contínua comunicació bilateral que Relacions Exteriors vol establir amb la diplomàcia estrangera. La direcció de Relacions Exteriors va assumir, el passat 16 de febrer, la competència de la interlocució amb els consolats radicats a les Illes.

A la reunió s’ha plantejat dur a terme accions que ajudin a la integració de la comunitat romanesa, especialment des de l’àmbit cultural. Els pròxims mesos es concretarà un calendari de reunions per tal d’impulsar el coneixement i la participació directa de la comunitat romanesa en la societat illenca.

Romania representa una comunitat important per a les Balears amb 11.221 residents. Es tracta de la sisena nacionalitat en nombre d’estrangers residents a l’arxipèlag.