torna

Detall de la notícia

Imatge 4609588

Història d'un soldat i Pere i el llop en el nou concert familiar de la Simfònica

L’Orquestra Simfònica Illes Balears oferirà aquest dijous 18 de març, a les 19 hores, un concert familiar al Teatre Principal de Palma amb les obres Història d’un soldat d’Igor Stravinski i Pere i el llop de Sergei Prokófiev. A més, l’espectacle comptarà amb els actors Miquel Àngel Torrens, Guillem Juaneda i Joan Manel Vadell, que exerciran com a narradors de l’argument de les peces.

El concert, dirigit pel mestre Pablo Urbina, està pensat per iniciar-se en el món de la música clàssica. L’objectiu principal és crear un espai per fomentar la música simfònica entre els joves de les Illes Balears i estendre la seva presència a tots els sectors d’edats.

Història d’un soldat d’Igor Stravinski és una obra escènica en què la música i la història tenen un perfecte equilibri; un conte popular rus que narra la història d’un soldat i el diable.

D’altra banda, Pere i el llop és una obra musical per a nins, encarregada a Sergei Prokófiev pel teatre infantil de Moscú el 1935.

Les entrades del concert ja estan a la venda i es poden comprar a través de la web de la Simfònica i del Teatre Principal de Palma.

Pablo Urbina (1988, Vitòria- Gasteiz) és un jove director d'orquestra espanyol, exalumne del Real Conservatori de Londres, nominat el 2018 al Premi Nestlé&Salzburg per a joves directors i semifinalista del Concurs Internacional Mestre Solti 2017. Recentment, ha estat nomenat director principal de l'Orchestra Vitae de Londres. Urbina destaca pel seu compromís amb l'educació musical i els projectes d'inclusió social i ha estudiat a fons el futur de la música clàssica a través de l'educació a nins.