torna

Detall de la notícia

Imatge 4581219

Nova licitació: Surten a licitació les obres de millora del CEIP Reina Sofia de Felanitx, per més de 151 mil euros

\El projecte preveu la substitució de les fusteries del centre

\Les obres surten a licitació amb un termini d’execució de 4 mesos

 

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora del CEIP Reina Sofia de Felanitx. Aquest projecte que contempla la substitució de fusteries exteriors del centre surt a licitació per un total de 151.284€ euros i un termini d’execució de 4 mesos.

Aquesta actuació que dotarà de major confort tèrmic l’edifici i millorarà la seva eficiència energètica, beneficiarà als 157 alumnes que té el centre i, als de futur.

Projecte de millora al CEIP Reina Sofia de Felanitx

Amb un pressupost de més de 151 mil euros, l’obra surt a licitació amb un termini d’execució de 4 mesos, a realitzar als mesos d’estiu. 

El projecte preveu la substitució del conjunt de les fusteries d’alumini que actualment es troben obsoletes o presenten deficiències.

Una vegada publicada totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 151 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.