torna

Detall de la notícia

Imatge 4572956

Educació treu a licitació les obres de millora del CEIP Cas Saboners de Calvià, per més de 473 mil euros

\Es tracta d’un projecte que millorarà l’accessibilitat del centre

\Les obres surten a licitació amb un termini d’execució de 6 mesos

 

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora del CEIP Cas Saboners de Calvià. Aquest projecte que contempla la millora d’accessibilitat i protecció contra incendis del centre surt a licitació per un total de 473.997,60 euros i un termini d’execució de 6 mesos.

Aquesta actuació acabarà amb les barreres arquitectòniques i beneficiarà als 269 alumnes que té el centre i, als de futur.

Millora de l’accessibilitat de Cas Saboners, a Calvià

Amb un pressupost de més de 473 mil euros, l’obra surt a licitació amb un termini d’execució de 6 mesos. 

El projecte contempla les següents actuacions:

  • Connexió dels dos edificis existents principals mitjançant l'ampliació d'aquests en cada una de les plantes, amb la corresponent redistribució interior, que compta amb la col·locació d'un ascensor i de tres banys accessibles.
  • Connexió del pati interior de l'edifici de 1989 amb el menjador existent, mitjançant l'obertura d'un nou accés, dotat amb una escala exterior.

Una vegada publicada totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 473 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.