torna

Detall de la notícia

Imatge 4571318

Activitat de formació per a professorat d'FP – ELABORACIÓ I TAST D'OLI

S’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Elaboració i tast d’oli. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 8 hores i es durà a terme de manera presencial per videoconferència els dies 20 i 27 de març de 2021.

Destinataris

1. Professorat d’FP en actiu de la família professional d’Indústries alimentàries que imparteix mòduls dels cicles formatius de grau mitjà d’Olis d’oliva i vins i puguin fer una aplicació didàctica directament relacionada amb la formació.

2. Professorat d’FP en actiu de les famílies professionals d’Hoteleria i turisme (especialitat de Cuina i gastronomia i Serveis en restauració) i d’Agrària que imparteix mòduls específics relacionats amb la formació.

3. Altres professors de formació professional en actiu que pugui fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.

Objectius

  • Ampliació de coneixements amb relació a l’oli d’oliva verge extra (OOVE).
  • L’origen de l’oli d’oliva i el seu vincle amb Mallorca i la seva gastronomia.
  • Identificació de les varietats d’olivera i diversitat d’olis d’oliva.
  • El procés d’elaboració, característiques organolèptiques de l’OOVE.
  • Aplicacions gastronòmiques de l’OOVE.

 

Termini d’inscripció

Fins al 3 de març de 2021 a través del Portal del personal.

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Aquesta acció formativa està finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació 2014-2020.