torna

Detall de la notícia

Imatge 4526583

Una alumna de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears guanya el Premi Nacional Josep Albert Mestre

\ Davinia López Mora ha guanyat aquest Premi amb «GESTOS, vajilla adaptada», en la categoria de Projecte Final d’ESD

\ En aquesta novena edició, d’entre els quaranta seleccionats a tot l’estat figuren tres alumnes més de l’EASDIB

 

L’alumna de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears (EASDIB) Davinia López Mora acaba de guanyar el Premi Nacional Josep Albert Mestre a l’Excel·lència en els Ensenyaments d’Arts Plàstiques i Disseny 2020, en la categoria de Projecte Final d’Estudis Superiors de Disseny (ESD), amb «GESTOS, vajilla adaptada».

Aquest projecte s’emmarca en la filosofia del disseny accessible i per a tothom. GESTOS és una vaixella adaptada pensada com una solució a la necessitat de poder menjar de forma autònoma amb una sola mà, amb una estètica que l’allunya dels aparells ortopèdics convencionals.

Es tracta d’un projecte de Davinia López Mora al qual el tribunal del projecte de final d’estudis de Disseny de Producte de l’EASDIB ha acordat atorgar-li matrícula d’honor.

Una guanyadora i tres seleccionats en un certamen que premia l’excel·lència en els estudis d’arts plàstiques i disseny

En aquesta novena edició dels Premis Josep Albert Mestre a l’Excel·lència en els Estudis d’Arts Plàstiques i Disseny, han resultat seleccionats quaranta projectes, entre els quals tres corresponen a alumnes de l’EASDIB:

  1. En la categoria Projecte Integrat Grau Superior 2018-2019, «The Happy Prince & other beautiful tales», de Blanca Jaume Saura. Projecte Integrat 2019 d’Il·lustració.
  1. En la categoria Projecte Final ESD 2017-2018, «Cine Goya», de Ondrej ZDERCI. Projecte Final d’Estudis 2018 de Disseny d’Interiors.
  1. En la categoria Projecte Final ESD 2018-2019, «Sa Peixera, escuela infantil», de Rafael Vega Adrover. Projecte Final d’Estudis 2019 de Disseny d’Interiors.

Els Premis Josep Albert Mestre són un certamen anual d’àmbit nacional organitzat per la Confederació d’Escoles d’Arts Plàstiques i Disseny (CEA) i en el qual es premia un únic projecte per a cadascuna de les categories (Obra Final de Grau Mitjà, Projecte Final de Grau Superior i Projecte Final d’Estudis Superiors de Disseny o Treball Final de Grau).