torna

Detall de la notícia

Imatge 4511043

Tràmit interins curs 2021-2022. RECONEIXEMENT FORMACIÓ PERMANENT PROFESSORAT

Per tal d’ajudar-vos en el tràmit d’interins per al curs 2021-2022, us volem recordar aquests aspectes:

1. La tramitació del reconeixement d’activitats de formació permanent del professorat per al curs 2021-2022 s’ha de fer únicament i exclusivament a través del tràmit telemàtic creat a tal efecte que trobareu a l’enllaç següent: https://www.caib.es/sistrafront/sistrafront/inicio?language=ca&modelo=EC0080SSD&version=1&tipus=7003. Aquest tràmit no estarà operatiu fins al 19 de gener de 2021.

2. No serà vàlida cap documentació lliurada a través d’un Registre oficial per a complimentar aquest apartat d’aquest tràmit.

3. Aquelles persones que ja tenen el màxim de puntuació en l’apartat de Formació Permanent del Professorat no han de complimentar el tràmit telemàtic d’aportació de documentació relativa a formació permanent del professorat.

4. Una vegada fet el vostre enviament, si hi voleu afegir alguna activitat de formació permanent que hàgiu oblidat adjuntar, cal que faceu la tramitació de nou en la seva totalitat, ja que el sistema només guarda el darrer enviament que faci cada una de les persones que participi en el tràmit.