torna

Detall de la notícia

Imatge 4502680

Activitat de formació per a professorat d'FP – MÀRQUETING DIGITAL EN EL SECTOR BELLESA: DE "LIKE" A VENDES

S’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Màrqueting digital en el sector bellesa: de ‘like’ a vendes”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 8 hores i es durà a terme del 25 de gener al 12 de febrer de 2021. Constarà de sessions presencials a través de videoconferència a la plataforma Classroom (2 hores) i de sessions a distància a través de la plataforma Bersity (6 hores).

Destinataris 

1. Professorat d’FP en actiu de la família professional d’Imatge personal que imparteix mòduls directament relacionats amb la formació.

2. Altre professorat tècnic d’FP de la família professional d’Imatge personal que pot fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.

3. Professorat d’FP en actiu d’altres famílies professionals i especialitats que pugui fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.

Objectius

  • Introducció a les xarxes socials per cercar nous clients.
  • Desenvolupar estratègies que ajuden a utilitzar les xarxes socials com a canals de venda.
  • Enamorar el teu públic i aconseguir convertir ‘likes’ en vendes.
  • Redactar publicacions rellevants que s’identifiquen amb la seva marca.

 

Termini d’inscripció

Fins al 13 de gener de 2021 a través del Portal del personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Aquesta acció formativa està finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació 2014-2020.