torna

Detall de la notícia

Imatge 4486472

Afers Socials i Esports tanca el Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears després de detectar-s'hi 15 positius COVID-19

El centre romandrà tancat fins al proper 7 de gener

Les activitats educatives previstes per demà 22 de desembre es duran a terme íntegrament online


La Conselleria d'Afers Socials i Esports, conjuntament amb la Conselleria de Salut, ha decidit tancar el Centre de Tecnificació Esportiva Illes Balears (CTEIB) després de detectar-s'hi 15 casos positius per COVID-19. Davant l'actual situació, i per precaució, s'ha decidit aturar l'activitat al CTEIB des de demà, dia 22 de desembre, fins al 7 de gener de 2021. Els únics que mantindran l'entrenament són els esportistes que estan preparant competicions internacionals.

Cal tenir en compte que el CTEIB te una població actual de 360 persones entre esportistes i personal tècnic. Dins el centre s’han detectat, fins a dia d’avui, 15 casos positius i 75 contactes estrets.

Val a dir que tot i que una part dels esportistes romanen a la Residència Reina Sofia no s'ha hagut d'aïllar cap dels seus residents.

Durant aquesta aturada es continuaran realitzant tasques de neteja i desinfecció reforçades.

El Centre de Tecnificació Esportiva ofereix també estudis d’ESO, Batxillerat, FP i Ensenyaments Esportius a un total de 523 alumnes. Aquests alumnes demà seguiran les activitats previstes íntegrament en línia. S’ha de tenir present que les classes finalitzen demà dia, 22 de desembre, i es reprenen el 8 de gener amb motiu de les vacances de Nadal.