torna

Detall de la notícia

Imatge 4458788

L'exposició 'Baleàrics Músics' d'artistes contemporanis de la Mediterrània arriba a Eivissa

Aquesta col·lectiva de pintura, escultura i fotografia es podrà visitar a l'Antic Refectori de l'Ajuntament d'Eivissa

La consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, inaugurarà demà, a les 19 hores, l'exposició Baleàrics músics a l'Antic Refectori de l'Ajuntament d'Eivissa. La mostra és una col·lectiva d'artistes contemporanis de la Mediterrània i inclou pintura, escultura i fotografia.

Com a continuació de Baleàrics sorgeix Baleàrics músics, una exposició que recull una representació d'artistes de les Illes Balears, valencians i algerians al voltant de la música. Els artistes illencs que hi participen són Zulema Bagur, Diana Bustamante, Pilar Cerdà, Fèlix Coll, Pep Coll, Tomeu Coll, José Manuel Menéndez Rojas, Antoni Planells i Doralice Souza; els algerians, Saïd Debladji i Mahmoud Taleb, i els valencians, Has Dieter ZingraffJuan Caravaca, Alexandra Castillo i Ximo Sendra Lull.

Baleàrics músics és una mostra itinerant que va començar el seu camí al Centre d'Art Taller d'Ivars de Benissa per continuar al Verger, a Pego, a Orà i ara a altres sales d'exposició de les Illes Balears.

Baleàrics músics ha retornat al concepte de les llotges de cultura i ha reunit, com va passar en la primera edició, una selecció d'artistes vinculats a la Mediterrània. En aquesta ocasió ho ha fet amb l'aspiració de pintar la música. Antoni Torres és el comissari de la mostra, amb el suport institucional de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern de les Illes Balears i la col·laboració de la Fundació Baleària.

L'objectiu de l'exposició és impulsar el desenvolupament cultural i la cohesió social dels territoris banyats per la Mediterrània. 

L'exposició Baleàrics músics va començar la seva itinerància a Balears a l'Arxiu del Regne de Mallorca amb motiu de la Nit de l'Art. Podrà visitar-se a l'Antic Refectori de l'Ajuntament d'Eivissa fins al 7 de desembre. Està previst que després continuï a altres indrets de la Comunitat Autònoma.