torna

Detall de la notícia

Imatge 4453234

Convocatòria subvencions ARRU (àrea de regeneració i renovació urbana) de Santa Maria del Camí

Convocatòria d’ajudes per a la rehabilitació d’edificis i habitatges inclosos dins l’àrea de regeneració i renovació urbana de Santa Maria del Camí, en el marc del Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021

Les obres destinades a habitatges particulars que es podran acollir a aquestes ajudes són:

— Obres de conservació/seguretat, per exemple, de fonamentació, estructura, instal·lacions, cobertes, terrasses, façanes i mitgeres, inclosos els processos de desamiantatge.

— Obres d’accessibilitat, com instal·lació d’ascensors en edificis sense ascensor o la renovació d’aquest, rampes o altres dispositius d’accessibilitat, que inclou els adaptats a les necessitats de persones amb discapacitat sensorial.

— Actuacions de millora de l’eficiència energètica i sostenibilitat com, per exemple, obres de millora de l’envolupant tèrmica de l’habitatge per reduir-ne la demanda energètica (millora de l’aïllament tèrmic, substitució de fustam i envidrats, etc.).

La quantia de les ajudes pot anar dels 3.000 als 24.000 euros per habitatge en funció de la tipologia de les obres i de les condicions personals i econòmiques de les persones que hi viuen per a ajudes de seguretat i conservació, accessibilitat i millora de l’eficiència energètica i sostenibilitat.

Es poden consultar les bases i la convocatòria en els documents adjunts.