torna

Detall de la notícia

Imatge 4449795

Afers Socials i Esports posa en marxa el Punt d'Informació Esports IB

 

L'objectiu és informar i assessorar en tots els aspectes de la gestió esportiva

La Conselleria d'Afers Socials i Esports, a través de la Direcció General d'Esports, ha posat en marxa el Punt d'Informació Esports IB amb l'objectiu de facilitar als ciutadans de les Illes Balears la informació de totes les activitats, serveis i instal·lacions que ofereix la Direcció General d'Esports i la Fundació per a l'Esport Balear.

En aquests moments excepcionals que es viuen arran de la pandèmia de la COVID-19, la previsió és que en aquest punt de trobada es puguin resoldre tots els dubtes generats per la pandèmia COVID19 relacionats amb esports.

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha explicat que la creació d’aquest Punt d’Informació és un dels projectes prioritaris de la Conselleria. Santiago ha detallat que és un compromís del Pla Estratègic d’Esports 2020-2023 que hem volgut complir el més aviat possible perquè creiem que donar respostes als ciutadans, als amants de l’esport, és un eix primordial d’aquesta legislatura.

La forma de contactar amb el Punt d'Informació serà mitjançant un formulari que estarà disponible a la pàgina web de la Direcció General d'Esports. En aquest formulari el ciutadà haurà d'indicar com vol que els informadors de la Conselleria contactin amb ell (de forma telefònica, presencial o mitjançant correu electrònic).

L'atenció presencial serà únicament amb cita prèvia a l'oficina que està ubicada al Velòdrom de les Illes Balears. L’ horari d'atenció serà de dilluns a divendres de 9h a 14h i els dimarts i dijous de 16h a 19h. Pel que fa a l'atenció via telefònica o via correu electrònic, el període màxim per contactar amb l'interessat serà de 24 hores els dies laborals.

Santiago explica que “es podrà sol·licitar qualsevol tipus d'informació, ja sigui en relació a les instal·lacions; en relació al COVID19, que sabem que ara mateix hi ha moltes preguntes perquè estan canviant les resolucions de Salut; en temes de com gestionar qualsevol tipus de normativa i en general estaran oberts a qualsevol tipus de petició”.