torna

Detall de la notícia

Imatge 4448941

Afers Socials i Esports concerta deu places d'habitatge supervisat

\ Són per a persones amb diagnòstic de salut mental, necessitat de suport extens i discapacitat
\ El pressupost del servei és de 260.573 € anuals i el concert té una validesa de quatre anys


El Consell de Govern ha autoritzat la Conselleria d’Afers Socials la concertació social amb l’Associació Estel de Llevant per al servei d’habitatge supervisat per a persones amb diagnòstic de salut mental, necessitat de suport extens i discapacitat, a l’illa de Mallorca, per als anys 2020-2024.

El concert, que té una validesa de quatre anys —des del dia 1 de desembre de 2020 fins al dia 30 de novembre de 2024—, preveu un nombre total màxim de places per concertar de deu, amb un cost de 71,39 € plaça/dia. El pressupost previst és de 260.573 € anuals, amb un import màxim d’un milió d’euros.

El servei d’habitatge supervisat per a persones amb diagnòstic de salut mental, necessitat de suport extens i discapacitat és un recurs residencial de caràcter permanent per a persones amb discapacitat per trastorn mental, que necessiten suport de diferent intensitat. S’organitza en habitatges ordinaris que constitueixen el domicili habitual de la persona i ofereix suport assistencial, social o personal i supervisió per a les activitats de la vida diària.