torna

Detall de la notícia

Imatge 4441345

Balears participa en l'edició virtual de la World Travel Market marcada per la pandèmia provocada pel COVID-19

Les illes acudeixen amb l'objectiu de traslladar un missatge de seguretat per a la reobertura turística quan sigui possible 

 

Les Illes Balears participaran, del 9 a l'11 de novembre, en una nova edició de la fira turística World Travel Market de Londres, que enguany se celebra de manera virtual a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19.

La Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, a través de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), coordina la presència de Balears en aquesta fira virtual, amb l'objectiu de reposicionar a les Illes Balears com a destinació turística segura en el mercat britànic, així com traslladar un missatge de seguretat i que les Illes són un destí preparat per a rebre als britànics quan la situació sanitària ho permeti.

 La presència de Balears en aquesta World Travel Market es durà a terme mitjançant un espai virtual propi en el qual s'inclou diversa informació sobre el destí i que permet dur a terme una agenda de reunions on-line igual que es faria en l'estand de Londres.  Per a poder accedir a aquest espai o sol·licitar una reunió és necessari el registre previ a través de la web de World Travel Market: https://london.wtm.com/

Aquest estand virtual compte, a més, amb diferents co-expositors com són els Consells Insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera; els ajuntaments de Calvià i Palma, així com els consorcis turístics d'Alcúdia i Cala Millor. Tots ells disposen també d'un espai propi en la plataforma habilitada per la fira que els permet gestionar la seva agenda de reunions i incloure informació turística.

 Programa de les Illes Balears en la WTM

Durant els dies de la fira hi ha previstos dos esdeveniments. El dilluns 9 de novembre, a les 11 h (hora local Espanya), tindrà lloc un Destination Briefing sobre les Illes Balears.  Es tracta d'un espai de 30 minuts en el qual els Consells Insulars presentaran a l'audiència connectada les novetats turístiques de cadascuna de les illes.  El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela serà l'encarregat d'inaugurar la sessió.

 D'altra banda, el dimecres 11 de novembre, a les 10 h (hora local Espanya), tindrà lloc una roda de premsa on-line per als mitjans de comunicació britànics en la qual participaran la presidenta dels Illes Balears, Francina Armengol, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela. En ella informaran la premsa especialitzada del Regne Unit sobre les últimes iniciatives que està desenvolupant i implementant el destí per a aconseguir un reinici turístic al més aviat possible.

A més, el conseller Negueruela, al costat de la directora general de Turisme, Rosana Morillo, i part de l'equip de Turisme mantindran aquests dies diverses reunions de treball, a través de la plataforma de WTM virtual, amb diferents turoperadors i companyies àrees britàniques. També es reuniran amb ABTA, la major associació d'agents de viatges britànics.