torna

Detall de la notícia

Imatge 4439854

Activitat de formació per a professorat d'FP – GESTIÓ DE PROJECTES AMB SCRUM

Avui s’obre el termini per inscriure’s a la formació “Gestió de projectes amb Scrum”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 20 hores i es durà a terme del 30 de novembre al 21 de desembre a través de la plataforma Classroom: una fase presencial per videoconferència (10 hores) i una fase a distància (10 hores). 

Destinataris

1. Professorat d’FP en actiu de la família professional d’Informàtica i comunicacions (IFC) del CIFP Francesc de Borja Moll (Palma) que doni classes d’un mòdul en què es pugui aplicar amb alumnes el tema de la formació.

2. Professorat d’FP en actiu de la família professional d’Informàtica i comunicacions (IFC) que doni classes d’un mòdul en què es pugui aplicar amb alumnes el tema de la formació.

Objectius

  • Conèixer la metodologia Scrum i la seva aplicació a la gestió de projectes.
  • Aplicar aquesta metodologia a la feina amb teletreball, amb l’ajuda de programari en línia per a la coordinació remota d’equips. 

 

Termini d’inscripció

Fins al 15 de novembre de 2020 a través del Portal del personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Programa finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació 2014-2020.