torna

Detall de la notícia

Imatge 4437150

Fina Santiago rep al pilot Izan Guevara després de proclamar-se campió mundial júnior de Moto3

Per Santiago el seu triomf demostra que l'esport balear està a un nivell altíssim

La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha rebut al pilot Izan Guevara després de proclamar-se campió mundial júnior de Moto3. El jove pilot ha acabat líder del campionat pujant 8 vegades al pòdium (5 vegades primer, 1 segon i 2 tercer). Fina Santiago ha explicat que des del Govern “es vol donar l'enhorabona a Izan pels excel·lents resultats que ha tengut a la competició. Donar també l'enhorabona als pares perquè darrera hi ha una família que dóna suport i que li dedica molt de temps i doblers”. Santiago l'anima a “continuar amb la mateixa dinàmica que ha duit fins ara perquè amb aquest esforç i aquesta voluntat tendrà uns excel·lents resultats al futur”.

Cal tenir en compte que Izan Guevera es forma al Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears des de la temporada 2018/19. Això per a Santiago és un doble orgull ja que demostra per un costat que la feina que s'està fent al Centre de Tecnificació dóna uns grans resultats i per un altre que l'esport balear està a un nivell altíssim.

A la recepció amb la consellera, Izan Guevara hi ha acudit acompanyat de la seva mare, del director tècnic de Motociclisme , Marc Horrach i del tècnic de motociclisme, Joan Munar. Izan Guevara ha agraït al seu equip tota la feina feta durant aquest any.

La recepció ha estat marcada per les limitacions que provoca la COVID-19 i per això Santiago s'ha compromès a fer una recepció acompanyada de la Presidenta del Govern, una vegada ho permeti l'evolució de la pandèmia.