torna

Detall de la notícia

Imatge 4419015

Reactivació econòmica: Vicepresidència i Ajuntament de Palma acorden accions concretes per impulsar el comerç a tots els barris del municipi

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes i el director general de Comerç, Miquel Piñol, s'han reunit aquest matí amb el batle de Palma, José Hila, per definir actuacions concretes que ajudin a reactivar i promoure el comerç de proximitat al municipi.

Ambdues administracions han acordat impulsar accions a curt i mitjà termini que permetin reactivar el comerç local tant al centre com als barris del municipi. En aquest sentit, el vicepresident Yllanes ha insistit en la necessitat de crear centres comercials a cel obert a diferents punts del municipi que ajudin a potenciar el comerç local i de proximitat, així com iniciatives que millorin les competitivitats dels comerciants. Una iniciativa, que com ha recordat, ja s'ha implantat a diferents municipis de les Balears i que compta amb el suport de les patronals de comerç.

Alhora, Yllanes ha manisfestat el seu suport a les accions i les campanyes de promoció que el consistori preveu dur a terme durant la celebració del Black Friday i la campanya de Nadal, com ara establir hores d'aparcament gratuït.

A la reunió també hi han assistit, per part de l'Ajuntament de Palma, el regidor de Mobilitat Sostenible, Xisco Dalmau, el regidor de Comerç, Rodrigo Romero, el coordinador de l'Àrea de Comerç, Miquel Capó, i el director gerent de la Societat Municipal d'Aparcaments (SMAP), Pedro Manera.