torna

Detall de la notícia

Imatge 4418472

Concert del I Stage de l'Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears

El passat dissabte, 24 d’octubre, va tenir lloc a l’Auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears el primer dels tres concerts previstos durant la temporada 2020-2021 de l’Stage de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Pel que fa als altres dos concerts, en principi es duran a terme en els mesos de febrer i juny de 2021.

Dirigida sota la batuta de Felipe Aguirre, l’orquestra interpretà peces de Paul Hindemith (Konzertmusik for Brass and String Orchestra, 1a part), Joseph Haydn (Simfonia núm. 104) i Ludwig van Beethoven (Simfonia núm. 1). En aquest sentit, s’ha de destacar la participació de 60 alumnes del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Aquest alumnat, matriculat a l’assignatura d’Orquestra, va tenir l’oportunitat de formar part de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i d’apropar-se d’aquesta manera al món professional. Cal remarcar que tots aquests alumnes invertiren prop de 30 hores assajant les peces que es varen interpretar durant les gairebé dues hores que durà el concert.  

L’acte comptà amb l’assistència del conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, i del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos.