torna

Detall de la notícia

Imatge 4417453

Activitat de formació per a professorat d'FP – ELABORACIÓ DE VINS

Avui s’obre el termini per inscriure’s a la formació “Elaboració de vins”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 16 hores i es durà a terme del 7 de novembre a l’11 de desembre mitjançant tres sessions presencials a través de videoconferència (12 hores) i una fase a distància a través de la plataforma Classroom (4 hores).

Destinataris

1. Professorat d’FP en actiu de la família professional d’Indústries alimentàries de l’IES Binissalem i de l’IES Felanitx que imparteix mòduls dels cicles formatius de grau mitjà d’Olis d’oliva i vins i de grau superior de Vitivinicultura i que pugui fer una aplicació didàctica directament relacionada amb la formació.

2. Professorat d’FP en actiu de les famílies professionals d’Hoteleria i turisme (especialitat de Serveis de restauració) i d’Agrària que imparteix mòduls específics i que pugui fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.

3. Altres professors de formació professional que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.

Objectius

  • Assolir coneixements bàsics d’elaboració de la majoria de vins del mercat.
  • Interpretació d’anàlisis clíniques i químiques.
  • Coneixement de maquinària dels cellers. 

 

Termini d’inscripció

Fins al 28 d’octubre de 2020 a través del Portal del personal.

 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Programa finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació 2014-2020.