torna

Detall de la notícia

Imatge 4409655

Relats fantàstics i un taller d'escenografia amb Els Dissabtes a Ca n'Oleo

La programació continua amb la conferència 'Mallorca illa de llegenda: el rei, el sant, el dimoni, el pagès i el savi', a càrrec de Tomàs Vibot

La programació d'Els Dissabtes de Ca n'Oleo continua el mes d'octubre amb una conferència i un taller d'escenografia. 

La primera proposta és la conferència Mallorca illa de llegenda: el rei, el sant, el dimoni, el pagès i el savi, a càrrec de Tomàs Vibot. L'escriptor i investigador proposa per a aquest dissabte 10, a les 12 hores, un itinerari virtual a partir dels relats fantàstics i les geografies llegendàries del rei En Jaume, el Comte Mal, Ramon Llull, Tià de sa Real i Sant Vicenç Ferrer. 

La segona proposta és un taller d'escenografia a càrrec de Xesca Salvà el dissabte 24 d'octubre a les 12 hores. Salvà proposa una mirada a la ciutat des de l'escenografia per pensar-la i repensar-la des d'un altre pla. L'escenògrafa treballarà sobre una maqueta de Palma per a pensar com és la ciutat. El teatre i l'escenografia s'entenen com a eines per a ajudar a reconstruir i habitar els paisatges. 

L'activitat està adreçada al públic infantil (a partir de sis anys) i jove. Ambdues activitats tendran lloc a la sala d'actes de Ca n'Oleo (C/Almudaina, 4, Palma) complint amb totes les mesures de seguretat establertes per fer front a la COVID-19. L'aforament és limitat i cal inscripció enviant un correu electrònic a dissabtescanoleo@gmail.com o telefònicament al 971 177 834. 

Els dissabtes a Ca n'Oleo és una oferta gratuïta d'activitats culturals amplia i plural que contempla tots els àmbits de la cultura i destinada a tota mena de públic (infantil, juvenil, adult i/o familiar), amb la intenció de programar accions teatrals, musicals, tallers o conferències.