torna

Detall de la notícia

Imatge 4383811

La Delegació de Cultura reprèn Els dissabtes a Ca n'Oleo amb 'Set maneres de ser Hamlet'

Josep Pere Peyró representa aquesta reinterpretació sobre Shakespeare

La Delegació de la Presidència per a la Cultura reprèn aquest dissabte, a les 12 hores, Els dissabtes a Ca n'Oleo, amb la representació de Set maneres de ser Hamlet, de Josep Pere Peyró.

Set maneres de ser Hamlet és una manera divertida i intel·ligent d'interpretar Shakespeare en un exercici de voyeurisme actoral: veurem com l'actor es prepara per interpretar un Hamlet clàssic, un Hamlet canalla, el Hamlet de telenovel·la, l'absurd, com l'interpretaria Marlon Brando format a l'Actors Studio, o com ho faria un actor que odia Shakespeare i adora García Lorca, i així fins a set escenes per representar un personatge que no sap si ser o no ser, si morir o dormir, si actuar o restar immòbil front d'un joc de variacions que trastoca, irreverent, la tragèdia en comèdia.
Aquesta proposta té com a objectiu entendre els texts i els autors clàssics com un punt de trobada entre passat, present i futur. Un present que actualitza un passat i interpel·la el futur.

Set maneres de ser Hamlet vol explicar als joves que "Shakespeare, els clàssics, no són texts aliens a les seves vivències quotidianes", segons la delegada de la Presidència per a la Cultura, Catalina Solivellas. "Els temes de les seves obres i les trames argumentals no estan allunyades dels autors i directors de cine que els agrada", ha afegit.

L'obra, amb una durada d'una hora, es representarà al pati de Ca n'Oleo complint amb totes les mesures de seguretat establertes per fer front a la COVID-19. Per aquest motiu, l'aforament té un límit de 20 persones. El telèfon per a reservar és el 971177834.

Els dissabtes a Ca n'Oleo és una oferta gratuïta d'activitats culturals amplia i plural que contempla tots els àmbits de la cultura i destinada a tota mena de públic (infantil, juvenil, adult i/o familiar), amb la intenció de programar accions teatrals, musicals, tallers o conferències.