torna

Detall de la notícia

Imatge 4382720

Convocatòria de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat eficient i sostenible (Programa MOVES II)

Actuacions subvencionables: Es poden rebre ajudes per a les següents actuacions:

  • Actuació 1: Adquisició de vehicles elèctrics, híbrids endollables, GNC, GNL, autogàs, o pila de combustible. 
  • Actuació 2: Implantació de punts de recàrrega
  • Actuació 3: Implantació de sistemes de prèstec de bicicletes elèctriques
  • Actuació 4: Implantació de mesures de mobilitat sostenible al treball

Nota: Els vehicles híbrids no endollables NO són subvencionables. Per a l'obtenció de la subvenció per compra d'un turisme o furgoneta cal donar de baixa un vehicle de la seva propietat amb una antiguetat mínima de 7 anys o aportar una declaració responsable que acrediti que no disposi de cap vehicle al seu nom.

Presentació de sol·licituds: El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el 8 d'octubre de 2020 i finalitza quan s'esgoti el crèdit o, com a màxim, l'1 d'octubre de 2021.

Les sol·licituds s'hauran de presentar de forma telemàtica a través de l'enllaç que s'adjunta. No obstant, aquelles persones físiques que no tinguin mitjans per a realitzar la tramitació online, podran presentar-la a qualsevol registre de l'administració, tot tenint en compte que s'ha de sol·licitar cita prèvia (més informació a la web http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=4221437&coduo=6&lang=es).

Termini per a la justificació de l'actuació: El termini per a la justificació és de 12 mesos des de la concessió de la subvenció.

FinançamentAquesta línia d’ajudes està cofinançada per l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE) i pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) dins el Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020 (POPE).