torna

Detall de la notícia

Imatge 4376849

Un operatiu extraordinari anti-Covid coordinat per Emergències aixeca 55 actes a Palma

Un operatiu extraordinari integrat per efectius de la Policia Local de Palma, de la Policia Nacional i per inspectors de la Comunitat Autònoma han actuat la nit d'aquest dimarts a un total de 9 locals de restauració ubicats a diferents zones d'oci de Palma amb l'objectiu de detectar incompliments de la normativa vigent contra el Covid-19.

El balanç d'aquesta intervenció extraordinària es va tancar amb 55 actes emeses, de les quals 49 foren administratives per infraccions de les normes anti-Covid i de diferents ordenances municipals, així com de normes turístiques, i 6 actes més per altres motius.

En concret, els agents de la Patrulla Verda aixecaren 40 actes, mentre que els inspector de la Comunitat Autònoma n'aixecaren 9 i els agents de la Policia Nacional n'aixecaren 6.

Els equips conjunts d'intervenció que es formaren ahir per aquesta actuació especifica estigueren dirigits per la Direcció General d'Emergències i Interior de la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització i participats per 14 agents del Cos Nacional de Policia, 8 agents de la Patrulla Verda de la Policia Local de Palma i 2 inspectors de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.