torna

Detall de la notícia

Imatge 4371343

Històric: Demà s'inicia el període d'inscripció a la formació "Desenvolupament de la funció directiva"

Un curs més, la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa convoca una nova edició de la formació "Desenvolupament de la funció directiva".

En aquesta edició, que compta amb 60 places, els destinataris són funcionaris de carrera en actiu que no hagin exercit la direcció en un centre docent públic més de dos cursos escolars i els directors en exercici del càrrec que no hagin exercit la direcció d’un centre docent públic entre el 9 de desembre de 2013 i el 9 de desembre de 2018, sempre que no hagin realitzat la formació (o formacions equivalents) en anteriors edicions.

Cal tenir en compte que aquelles persones que faci més de dos cursos que són directors es podran inscriure en la formació "Actualització de les competències directives" per a la qual s'obrirà una convocatòria específica durant aquest curs escolar. Tenen accés prioritari a la formació els directors en exercici, segons ordre d’inscripció i, a continuació, els docents de centres educatius en què s'obrirà concurs de mèrits per a la selecció de directors i els de centres en què el director finalitza el període d'exercici aquest curs però pot optar a renovar el càrrec. En aquests darrers casos, el criteri d'ordenació serà l'ordre d'inscripció amb alternança entre persones que siguin cap d'estudis o secretaris i persones que no exerceixin aquests càrrecs.

La formació consta d’un total de 120 hores, i es desenvoluparà entre el 13 d’octubre i l’11 de febrer. Atesa l’actual situació sanitària, s’impartirà en modalitat mixta: 37 hores presencials per videoconferència i 83 hores a distància, a través de l’entorn virtual Moodle.

Termini d’inscripció

El període d’inscripció s’inicia demà, 23 de setembre, i finalitza el 27 d’aquest mateix mes. Com és habitual, la inscripció es realitzarà a través del Portal del personal.

 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.