torna

Detall de la notícia

Imatge 4370448

Les Aules feministes es faran de manera telemàtica a Eivissa, mentre que a Formentera seran en format telemàtic i presencial

Es podran seguir del 17 al 19 de setembre a través del canal de Youtube i la pàgina de Facebook de l'IBDONA

Les aules feministes d'Eivissa a Formentera "Els drets humans de les dones més que mai", que es duran a terme els propers dies 17, 18 i 19 de setembre, es faran per la via telemàtica en el cas de les ponències que es duen a terme a Eivssa. D'aquesta manera, i a causa de la situació actual de la pandèmia, s'evitarà el desplaçament de persones i, a la vegada, s'aconseguirà arribar al màxim d'espectadors possible. En canvi, la ponència del divendres a la tarda, que es farà a Formentera, mantindrà el seu format telemàtic i presencial amb públic assistent.

Totes les conferències i taules rodones de les Aules Feministes d'Eivissa i Formentera es podran seguir en directe a través de Facebook de l'Institut Balear de la Dona i del seu canal de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UC8SGWsVp4ABV3Ljo3rb_EGw). Pel que fa a les ponents, realitzaran les seves intervencions des dels espais que ja estaven previstos en el programa inicial: al centre cultural de Can Ventosa (Eivissa) el dijous, el divendres matí i el dissabte matí, i a l'Hotel Insotel Playa de Formentera el divendres a la tarda.

A més a més, totes les persones espectadores que vulguin participar i interactuar amb les ponents podran enviar les seves preguntes per escrit via WhatsApp al número  650 181 979, tot indicant el seu nom i llinatges i, en el cas que pertanyin a alguna associació, també indicant el seu nom.

Pel que fa a la ponència de Formentera, a més, s'ha produït un canvi en el programa i finalment serà la directora de l'IBBONA, Maria Duran, la que pronunciarà una ponència que durà per títol "La restitució del projecte de vida a les víctimes de violència masclista".


Les aules feministes
Les Aules Feministes d'Eivissa i Formentera comptaran amb onze dones representants de diversos àmbits del feminisme o que destaquen pel seu activisme tant en l’àmbit social com acadèmic en la lluita per aconseguir la igualtat entre dones i homes.

Aquestes jornades neixen amb la finalitat de ser un espai d’aprenentatge i reflexió sobre el feminisme i el seu poder transformador tant en l’àmbit social, com econòmic i cultural. A més, també es vol posar el focus en el fet que la igualtat entre dones i homes encara no s’ha assolit i que la plena garantia dels drets humans de les dones arreu del món és una assignatura pendent, després de tres-cents anys d’història del feminisme.

Podeu consultar el programa de les aules al document adjunt.