torna

Detall de la notícia

NOMENAMENT DE CARMEN PALOMINO COM A NOVA DIRECTORA DE FUNCIÓ PÚBLICA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

\ La nova directora general ha ocupat càrrecs de responsabilitat en la gestió dels recursos humans del Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma


\ És diplomada en Relacions Laborals i autora i coautora de comunicacions i d'estratègies i planificació dels recursos humans en l'Administració pública


Avui el Consell de Govern ha acordat, a proposta de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, el nomenament de Carmen Palomino Sánchez com a nova directora general de Funció Pública i Administracions Públiques, en substitució d’Irene Truyols, que deixa el càrrec per motius personals.

Carmen Palomino Sánchez (Palma, 1967) és diplomada en Relacions Laborals i té estudis en Dret i el Certificat de nivell B2 de català. Va ser consellera executiva de Modernització i Funció Pública al Consell de Mallorca entre 2015 i 2019, a més de regidora de Funció Pública de l'Ajuntament de Palma durant el 2019.

És personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (abans INSALUD) des de 1987, en el qual ha ocupat diferents llocs amb funcions de gestió de personal, com ara el de subdirectora de Gestió de Recursos Humans de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca (2007-2011) i de tècnic de gestió com a integrant del grup funcional per a la implantació del programa SAP (IBSALUT) de 2012 a 2015. Recentment, ha ocupat un lloc com a tècnic de gestió de l'IBSALUT.

També és autora i coautora de comunicacions d'estratègia i planificació dels recursos humans i ha estat ponent en diferents taules relacionades amb els estudis de relacions laborals i de gestió dels recursos humans en l'àmbit sanitari.

Va ser distingida amb la beca Alonso Olea als quinze millors expedients acadèmics d'Espanya en Relacions Laborals i té formació en gestió de personal, prevenció de riscs laborals, ofimàtica, relacions laborals a les administracions públiques, qualitat en la gestió sanitària, avaluació de l'acompliment, gestió directiva i SAP RH.