torna

Detall de la notícia

Imatge 4360051

El Govern construirà una promoció de 6HPO a sòl cedit per l'Ajuntament de Puigpunyent

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, s'ha reunit avui  amb el batle de Puigpunyent, Antoni Marí, a l'Ajuntament del municipi on han signat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'IBAVI per facilitar la promoció d’habitatges públics

El conveni permetrà la construcció d'una promoció de 6 nous habitatges de protecció oficial de l'IBAVI al municipi.  L'Ajuntament cedeix dues parcel·les de 200 metres quadrats cada una, ubicades a la zona de Ses Veles, i el Govern, a través de l'IBAVI, es compromet a construir una nova promoció d'habitatge social.

El conseller Marc Pons ha volgut agrair a l'Ajuntament la implicació del batle i de tot el seu equip per poder fer realitat aquesta cessió de sòl i ha dit que: “Necessitem de la col·laboració interinstitucional per poder augmentar el parc públic d'habitatge. Construirem habitatge social a tot aquell sòl que se'ns cedeixi”.

Enguany a les Illes Balears hi haurà uns 400 habitatges protegits en construcció (entre les que ja estan en marxa i els que s'iniciaran aquest mateix mes de setembre i en l'últim trimestre) una xifra important encara que, com ha recordat el conseller, “si disposem de més sòl podrem construir més habitatges i així garantir l'accés a l'habitatge a aquelles persones que més el necessiten”.