torna

Detall de la notícia

Imatge 4345804

COVID-19: L'IEB obre el termini per fer la matricula als cursos de llengua catalana, els quals s'impartiran de manera virtual

L'Institut d'Estudis Baleàrics ha obert el termini per dur a terme les matriculacions als cursos de llengua catalana, els quals s'impartiran d'octubre de 2020 a gener de 2021 i, a causa de la situació de pandèmia, s'oferiran de manera completament virtual. Qui estigui interessat a matricular-se a qualsevol dels nivells oferts, té temps per inscriure's' fins al proper 11 de setembre. La matrícula també s'ha de fer en línia.

Els nivells A1, A2 i B1 es cursaran en tres sessions setmanals amb un professor a l'aula virtual. Els anivellis B2, C1 i C2, en canvi, s'impartiran a través d'una plataforma d'autoformació, amb una sessió virtual quinzenal i els alumnes comptaran amb el suport d'un tutor. Quant al nivell LA (Llenguatge Administratiu), el curs s'impartirà a través d'una plataforma d'ensenyament en què el tutor facilitarà el material als alumnes, però sense sessions virtuals.

Els requisits que han de complir els alumnes per poder matricular-se són tenir el títol del nivell anterior o haver cursat el curs del nivell anterior. En el cas de no complir cap d'aquests requisits, hauran de passar una prova de nivell. Quant als requisits tècnics, els futurs alumnes hauran de comptar amb connexió en internet i tenir un compte de correu electrònic de Gmail.

Quant al preu dels cursos, és de 50 euros per als nivells A1, A2, B1 i B2 i de 70 euros per als nivells C1, C2 i LA. Aquests preus, però, es poden reduir en un 50% o en un 100% si els futurs alumnes compleixen amb algun dels requisits establerts.

Tota la informació referent a la matriculació es pot consultar al web iebllengua.caib.cat o també per la via telefònica telefonant al 971 17 76 04.