torna

Detall de la notícia

Imatge 5343339

SUMA'T 2022-2023

SUMA'T és un programa de la Direcció Insular d'Esports del Departament de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca per promocionar els esports minoritaris i els valors de l’esport, pensat per als centres educatius de Mallorca.

Us volem informar que durant aquest curs escolar tots els tallers i excursions s'han adaptat perquè els i les vostres alumnes gaudeixin de més moviment, esport i bons hàbits.  A més a més continuareu disposant de l'opció telemàtica d'alguns tallers mitjançant una aplicació que vos facilitarem. Tot pensat per poder arribar i continuar amb aquest programa un any més d'una forma segura, valuosa i divertida.

Les activitats que s’hi ofereixen es fan en horari lectiu. És completament gratuït, excepte els desplaçaments o qualque cas concret que s'especifica en la guia.

Activitats:

  • Suma’t a l’esport a l’escola: l'esport s'adapta, ball, tir amb fona, navega a tota vela, senderisme, costaventura, rugbi...
  • Suma’t a l’esport saludable: tallers sobre bons hàbits, emocions, esquena sana, primers auxilis, Esport Net, com t'entrenes, coneguem el mindfulness...
  • Suma’t amb l’elit: apropa clubs d’alt nivell de l’illa als infants, per compartir experiències. Col·labora amb:  Palma Futsal, Club Voley Palma, Discaesport, Espanya Hoquei Club, Club Voleibol Manacor, Voley Ciutat Cide, Club Badminton Palma, CB Imprenta Bahia San Agustín, Sant Josep Obrer CE, Club Natació Ciutat Waterpolo, Mallorca Hockey Club, Shamrock Rugby Club i Waterpolo Mallorca.

 

Termini d'inscripcions: del 5 al 16 de setembre de 2022

Inscripció: formulari

Coordinació «Suma’t»

Cristina Rodríguez – Tel.: 638 275 287

Diego Hernández – Tel.: 618 980 452

A/e: sumat@esports85.com

Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca

M. Antònia Nicolau - Tel.: 606 536 704 A/e: mannicolau@conselldemallorca.net