torna

Detall de la notícia

Imatge 4307749

Onze agents de la Policia Local de Pollença reben la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc

Durant l’acte de reconeixement s’han lliurat també els diplomes als tres professionals jubilats el 2019

Onze agents de la Policia Local de Pollença han rebut avui la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc per haver complert trenta anys de servei amb una trajectòria professional destacada en el compliment de les seves funcions, i tres agents de la localitat han rebut el diploma de reconeixement per la seva jubilació.

La consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro; el director general d’Emergències i Interior, Jaume Barceló, i el batle de l’Ajuntament de Pollença, Bartomeu Cifre, han lliurat aquestes condecoracions, que s’atorguen per primera vegada a la localitat, en un acte emmarcat dins el programa de festes de la Patrona 2020.

Isabel Castro ha posat en valor la feina, la dedicació i la trajectòria professional dels catorze agents, i ha agraït als professionals en actiu, especialment, el servei prestat durant tot l’estat d’alarma.

«Gràcies a vosaltres, durant tot el confinament ha existit un contacte diari i directe amb els ciutadans i ciutadanes més vulnerables. Heu seguit, dia a dia, la realitat dels vostres veïns i veïnes, de la gent gran, dels escolars, de les famílies... I els heu ajudat a suportar aquests moments tan durs i complicats», ha declarat la consellera.

Els agents jubilats que han rebut el reconeixement són Antonio Juan Real Sans, Martí Cifre Vives i Julio Prieto Morilla.

La Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc s’ha lliurat a Jaume Martorell Plomer, Jaume Simó Amengual, Joan Ferrer Ferragut, José Antonio Perelló Vives, Monserrat Manuel Mercer Muñoz, Bernat Seguí Cánaves, Pablo Sánchez Raya, María Antonia García Martínez, Ignaci Llompart Salas, Pedro Ferriol Gual i Llorenç Ramon Coll.