torna

Detall de la notícia

Imatge 4303493

Afers Socials i Esports convoca el Certamen de Fotografia Carnet Jove 2020 #IStandFor

Hi poden participar tots els titulars del Carnet Jove Europeu a través d’Instagram

La conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de l’Institut Balear de la Joventut, convoca el Certamen de Fotografia amb Eslògan Carnet Jove 2020. L’objectiu és promoure i difondre les fotografies i reflexions dels joves a través de les publicacions a Instagram i donar a conèixer les seves inquietuds.

En total el certamen proposa cinc categories emmarcades en la campanya #IStandFor, impulsada per joves de distints països europeus amb el suport de l’Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA).

Poden participar tots els joves que siguin titulars del Carnet Jove Europeu d’entre 15 i 25 anys, de més de 30 països arreu d’Europa, a partir d’aquest dimecres, 22 de juliol, fins a les 11.00 h del dia 26 d’agost.


1. Publicar fotografies a través d’un compte públic d’Instagram
2. Incloure un eslògan, text o reflexió com a comentari al peu de la fotografia
3. Afegir a cada fotografia, segons la categoria, una de les etiquetes següents:
— #HumanRightsCJIB20, per a la categoria de drets humans
— #EUandYoungPeopleCJIB20, per a la categoria de joves i Europa
— #EnvironmentCJIB20, per a la categoria de medi ambient
— #WellbeingCJIB20, per a la categoria de benestar
— #LocalDemocracyCJIB20, per a la categoria de democràcia local
4. Si la publicació es fa des d’un compte d’Instagram que no gestiona directament la persona participant, també ha d’incloure el nom i llinatges o el nom d’usuari a la xarxa social Instagram de l’autor o autora de la fotografia amb l’eslògan.

Premis
Hi haurà 5 premis, un per a cada categoria. Els guanyadors podran escollir el seu premi a cada categoria entre un dron amb càmera fotogràfica o una càmera fotogràfica, valorats en un import de 300 €.

Bases del Certamen de Fotografia amb Eslògan Carnet Jove 2020

La participació implica l’autorització dels participants a la Conselleria d’Afers Socials i Esports a fer les comprovacions corresponents, abans de dictar la proposta de resolució de la concessió, per verificar que estan al corrent de les obligacions tributàries i la Seguretat Social davant l’Administració de l’Estat. La política de privacitat aplicable al Certamen de Fotografia amb Eslògan Carnet Jove 2020, pel que fa al tractament de dades personals dels participants i als drets que els reconeix és la normativa vigent i es pot consultar a les bases.
La publicació de la fotografia amb eslògan implica l’acceptació de les bases reguladores que podeu consultar a l'annexe.