torna

Detall de la notícia

Imatge 4299267

El Govern amplia en dues vies més de Magaluf el tancament provisional d'establiments comercials que comercialitzin amb alcohol

El Govern ha decidit ampliar en dos carrers més de Magaluf el tancament provisional d'establiments comercials que comercialitzen begudes alcohòliques. Aquestes dues vies s'uneixen a les tres anunciades ahir dimecres i d'aquesta manera seran cinc els carrers en les quals aquesta norma aquest vigent. La resolució ja s'ha publicat en el BOIB i la seva entrada en vigor té efecte immediat, amb l'objectiu de protegir a tota la població i evitar la propagació del virus.


Encara que en un primer moment la decisió va ser de tancar establiments situats als carrers Punta Balena de Magaluf, Miquel Pellisa (més coneguda com a Carrer de la Cervesa) i Pari Bartomeu Salvà (més coneguda com a Carrer del Pernil) de Platja de Palma, s'ha decidit estendre el tancament a dos carrers més per a evitar que determinades imatges d'excessos puguin traslladar-se a carrers contigus.


Per això, i atesa una sol·licitud d'ampliació de la zona per part de l'Ajuntament de Calvià, s'ha decidit prohibir temporalment l'activitat empresarial de tots els establiments comercials on es dugui a terme la venda de begudes alcohòliques així com els establiments d'oci i els de restauració que es trobin situats al carrer del General García Ruiz i al carrer de Federico García Lorca, totes dues situades en Magaluf, a més de les tres vies anunciades ahir.