torna

Detall de la notícia

Imatge 4296356

Programa de Centres Ecoambientals del curs 2020-2021

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, juntament amb la Conselleria de Medi Ambient i Territori, convoquen la dissetena edició del Programa de Centres Ecoambientals.

Aquest programa es basa en la integració de l’educació ambiental al centre educatiu donant suport a les accions ambientals a favor de la cura del planeta i fomentant la implicació de la comunitat educativa per tal d’aconseguir un major impacte en el conjunt de la societat. El Programa de Centres Ecoambientals fa èmfasi en el treball conjunt vers la sostenibilitat fomentant el treball de la conservació del medi i la biodiversitat, la mitigació del canvi climàtic, l’aprofitament respectuós dels recursos naturals i el consum responsable. Des d’aquest punt de vista i tot entenent que els centres educatius són la base de la societat futura, el programa s’organitza segons eixos temàtics prioritaris i eixos temàtics complementaris.

 
Els eixos temàtics prioritaris són:

a) Energia i canvi climàtic

 b) Residus

c) Aigua


Els eixos temàtics complementaris són:

a) Consum responsable

b) Hort i jardí

c) Biodiversitat

d) Mobilitat

 

Més informació

  • Servei d’Educació Ambiental de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient i Territori – Francesc Bennàssar (telèfon: 971 176 666 – extensió 67182. Adreça electrònica: fbennassar@dgmambie.caib.es).
  • Servei d’Innovació Educativa de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca – Isabel Brunet (telèfon: 971 177 781 – extensió 62313. Adreça electrònica: sie@dgpice.caib.es).

 

Novetats

17/07/2020 - Publicació de les llistes definitives de centres admesos, seleccionats i exclosos

13/07/2020 - Publicació de les llistes provisionals de centres admesos, seleccionats i exclosos