torna

Detall de la notícia

Imatge 4290783

La Consellera d'Afers Socials i Esports signa els patrocinis esportius amb els quatre equips de Mallorca

El Govern atorga 60.000 euros al Palma Futsal, 40.000 euros al Conecta Balear i 50.000 al CB Imprenta Bahía San Agustín Mallorca Palma, i a l’Urbia Palma

La Consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha signat aquest dimecres els contractes de patrocini amb els representants dels clubs mallorquins patrocinats pel Govern: CB Imprenta Bahía San Agustín, Conecta Balear, Palma Futsal i l’Urbia Palma .

Durant l’acte, la consellera ha assegurat que "el conveni que firmam avui de patrocini és, sens dubte, un indicador clar d'aquest compromís amb l'esport per part del Govern de les Illes Balears. El compromís que varem assumir des de la conselleria d'Afers Socials i Esports de defensar, com mínim, en els pressupostos actuals. Entenem que l´esport no només és una activitat física, l'esport genera llocs de feina i economia, genera cohesió social; els jugadors individual i col·lectivament són referents per als nostres joves i és una inversió en salut que és essencial", ha concretat.

De cara al futur, ha explicat als presents que ‘’el compromís del Govern de continuar mantenint el pressupost per l'esport balear amb les estructures el més semblant possible a les actuals. Seran uns pressupostos difícils, però crec que el que ha demostrat el Govern és que, en una situació molt complicada com la que tenim ara, amb una despesa que se'ns ha disparat en Salut i Serveis Socials no ha tengut la temptació de reduir pressuposts d'esports. I no ho hem fet així perquè entenem que ha d'haver-hi doblers públics per l'Esport’’, ha puntualitzat.

L'import del patrocini del Palma Futsal és de 60.000 euros, el CB Imprenta Bahía San Agustín rebrà 50.000 euros, Urbia Voley Palma percebrà 50.000 euros i Conecta Balear (Club Voleibol Manacor) rebrà 40.000 euros en concepte del patrocini.

El patrocini dels equips consisteix en obtenir un retorn mediàtic de la imatge de les Illes Balears i del Govern. La Conselleria entén que s’aconsegueix mitjançant la promoció del nom d'una localitat, illa o zona geogràfica de les Illes Balears, que haurà d'aparèixer en la denominació utilitzada per l'equip patrocinat, a més d'altres accions de difusió i publicitat, durant els partits disputats al llarg de la lliga regular de categoria estatal a la qual participin, així com a altres actes i competicions celebrats durant l'any 2020 amb presència de l'equip o club patrocinat.

«Us desitj molts encerts i en els jugadors que són aquí dir lis que defensin amb tota la passió i tota la tècnica que coneguin els seus colors. I que jugueu amb els valors esportius perquè dureu el nom de les Illes Balears a les camisetes. Gràcies als clubs per persistir", ha afirmat Santiago.