torna

Detall de la notícia

AJUDES COVID-19 PER AL LLOGUER D'HABITATGES

AMPLIACIÓ del termini per presentar les sol·licituds

 

Aquestes ajudes de lloguer d'habitatge habitual van destinades a persones en situació de vulnerabilitat econòmica o social a causa de COVID-2019.

La presentació de sol·licituds és exclusivament telemàtica.

El termini de presentació s'inicia el dia 6 de juliol de 2020 i finalitza el dia 31 d'agost de 2020.

PER SOL·LICITAR L'AJUDA, PITJAU aquí

 

INFORMACIÓ PER A L'APORTACIÓ DE REBUTS AGOST I SETEMBRE PENDENTS

L'aportació dels rebuts d'agost i de setembre es pot fer de les següents maneres:

- De forma electrònica, accedint al Registre Electrònic Comú (REC) de l'Administració General de l'Estat (https://rec.redsara.es/registro/action/are/acceso.do). Per a poder realitzar un registre a través del REC és necessari disposar d'un certificat electrònic o DNI-e.

A la següent adreça electrònica hi ha el Manual d'usuari del Registre Electrònic Comú, on s'indiquen les instruccions necessàries per a l'ús d'aquesta aplicació: http://rec.redsara.es/registro/docs/manual_usuario.pdf. Així mateix, el servei d'atenció telefònica 060 de l'Administració General de l'Estat resoldrà els dubtes o incidències sobre la seva utilització.

- De forma presencial, a qualsevol oficina de registre habilitada. Es pot consultar el directori actualitzat d'oficines de registre en el següent enllaç

- En les oficines de Correus.

- Directament a les oficines de la Direcció General d'Habitatge al c\ Alfons el Magnanim 29, 1er dreta

- En qualsevol dels llocs que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.