torna

Detall de la notícia

Imatge 4270257

Comencen els concerts de l'Orquestra Simfònica al Castell de Bellver

L'Orquestra Simfònica Illes Balears oferirà aquesta setmana els tres primers concerts al Castell de Bellver, el 24, 26 i 27 de juny, a les 21:30 h. El públic podrà gaudir de música barroca i impressionista francesa, com també, un programa dedicat al compositor G. Mahler.

Demà dimecres 24, un trio format per Juan José Pardo (clarinet), Marga Navarro (violí) i Andreu Riera (piano), interpretaran Suite de Darius Milhaud; Sonata per a violí i piano i Rhapsodie per a clarinet i piano de Claude Debussy i Trio (1932) d'Aram Khachaturian. El programa recull tints de cinema amb Khachaturian com també música impressionista francesa i de fantasia amb Debussy.

El 26 de juny el públic gaudirà d'un programa dedicat a G. Mahler. Més de 15 músics interpretaran Lieder Eines Fahrenden Gesellen i la Simfonia núm. 4 del compositor austríac, dirigits pel director titular Pablo Mielgo. A més, cal destacar la participació de solistes com la soprano mallorquina Irene Mas Salom i el baríton Jose Antonio López.

El 27 de juny, un trio format per Enrique Sánchez (flauta), Sebastià Pou (violí) i Jaume Tomàs (piano) interpretaran algunes de les obres més importants del barroc com Trio núm. 1 en do major de Johann Ludwig Krebs; Trio Sonata en do major de J. Chr. Fr. Bach; Suite de Mel Bonis; Deux interludis de Jacques Ibert i Medailles Antiques de Philippe Gaubert. 

Les entrades d'aquestes tres actuacions ja estan a la venda amb un preu de 20 € i es poden adquirir per la pàgina web oficial de la Simfònica: www.simfonicadebalears.com

L'aforament és limitat i les actuacions es duran a terme seguint els protocols higiènics i de seguretat preparats pel retorn de la Simfònica després del confinament. Així, els accessos als espais de concert tendran senyalitzats la distància que s'haurà de mantenir i l'organització proveirà de gel hidroalcohòlic els assistents. L'ús de mascareta serà obligatori.

L'Orquestra Simfònica Illes Balears, amb la conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, torna al Castell de Bellver amb un total de 24 concerts de petit format, entre el 24 de juny i el 26 de setembre, integrats dins del cicle de 60 concerts #SonamPerTu.
Aquesta setmana la Simfònica també estarà present a Consell, Calvià i Bunyola amb concerts gratuïts.

Consell, Calvià i Bunyola

El 26 de juny, un quartet de corda i flauta oferiran un concert gratuït a l'Església de Consell, a les 20:30 h. El programa es compon pel Quartet amb flauta de W.A. Mozart, Solo Quartet núm. 3 de F.A de Hoffmeister; Quartet en re major de J.M. Sperger i la Sonata da Chiesa de T. Albinoni.

El 27 de juny, a les 20:30 h, els metalls seran protagonistes a la Finca Galatzó (Calvià) amb un programa variat que es compondrà per obres de compositors de G. Gabrieli, C. Monteverdi, T. Susato, L. Bernstein, E. Morricone entre d'altres. I per finalitzar la setmana, un quintet de corda interpretarà un concert al Teatre Municipal de Bunyola, el 28 de juny, a les 20:00 h. Interpretaran obres de M.A. Charpentier, J.S. Bach, F. Schubert, J. Massanet, G. Bizet, A. Piazzolla, C. Gardel, entre d'altres.