torna

Detall de la notícia

Imatge 4269799

Afers Socials i Esports concedeix les ajudes del Consell Superior d'Esports

82 beneficiaris de les Illes Balears rebran 243.795 € per a competicions a la Península de la temporada 2018-2019

La Conselleria d'Afers Socials i Esports concedeix les ajudes del Consell Superior d’Esports (CSE) en concepte de desplaçaments a la Península dels equips, esportistes i federacions de les Illes Balears que competeixen en àmbit estatal a competicions no professionals.

En aquesta convocatòria 182 beneficiaris rebran 243.795 € en concepte de trasllats de material, desplaçaments a la Península dels equips, esportistes i federacions. Aquestes ajudes corresponen als desplaçaments realitzats en el període comprès entre el 16 de setembre de 2018 i el 15 de setembre de 2019. La Conselleria d'Afers Socials i Esports és entitat col·laboradora d'aquesta convocatòria de subvencions i realitza, a través de la Direcció General d'Esports, els tràmits administratius perquè aquestes puguin arribar als beneficiaris.

L'ajut del CSE se suma a les del Govern, de més de 2 milions d'euros per any, en desplaçaments interilles i a la Península. Des de la conselleria es treballa perquè el CDS impulsi el suport directe al transport dels nostres esportistes.

La proposta de resolució de concessió dels ajuts per a desplaçaments del CSE està a Documents relacionats amb el procediment en aquest enllaç.