torna

Detall de la notícia

Imatge 4217404

Surten a licitació les obres de millora del CIFP Juníper Serra de Palma

\ Una reforma de més de 100 mil euros que té previst reconvertir espais del centre

\El projecte contempla la reconversió dels antics laboratoris de fotografia en 2 aules, un laboratori i un magatzem

 

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de millora del CIFP Juníper Serra, a Palma.  

El projecte de reforma surt a licitació per 102.068 euros i te un termini d’execució de 12 setmanes.

Obres de millora per aprofitar espais  

Les obres de millora de l’IES Juníper Serra de Palma contemplen la reforma dels antics laboratoris de fotografia del centre. El projecte preveu una redistribució dels espais dels laboratoris de revelat de fotografia per a convertir-los en aules.  

Els nous espais se convertiran en 2 aules de 40 m2 cada una, un magatzem d’11 m2 i un laboratori de fotografia de 20 m2.

Una vegada la licitació se publica, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació del projecte.

Aquesta actuació de més de 100 mil euros és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.