torna

Detall de la notícia

Imatge 4212102

Educació recepciona les obres d'accessibilitat del CEIP Son Rullan

Unes obres d’eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l’accessibilitat del centre en les que s’han invertit de més de 186 mil euros

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de recepcionar les obres de millora realitzades al CEIP Son Rullan de Palma. Un projecte en el que la Conselleria ha invertit gairebé 200 mil euros.

Les obres realitzades al CEIP Son Rullan, han millorat l’accessibilitat del centre i suprimit les barreres arquitectòniques.

El projecte realitzat ha contemplat la construcció als exteriors de dos noves rampes, una per a accedir a l’edifici des del menjador i l’altra per a accedir a l’edifici d’infantil. A més s’ha eixamplat la rampa que comunica l'edifici d'infantil amb el seu corresponent pati i s’han fet noves rampes per a connectar l'edifici de primària amb el pati continu.

Les actuacions a l’interior del centre de primària han consistit en la construcció d’un nou bany adaptat i d’un nou ascensor a l'extrem del bloc de llevant per a comunicar la planta baixa i primera. A més s'han afegit passamans a totes les escales interiors.

Aquesta actuació amb una inversió de més de 186 mil euros és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.