torna

Detall de la notícia

Imatge 4209575

Els centres d'Ensenyaments Artístics Superiors de les Illes Balears es presenten als nous estudiants de forma virtual

\Aquesta iniciativa respon a la necessitat d’obrir les escoles als futurs alumnes en temps de COVID-19

\Els interessats han de demanar cita prèvia per conèixer l’oferta formativa d’aquests centres artístics o entrar a les seves webs

\L’ESADIB i el Conservatori Superior de Música han organitzat Jornades de Portes Obertes que contemplen des de recorreguts virtuals pels espais dels centres a l’assessorament de forma personalitzada

\ Aquestes iniciatives brinden als futurs alumnes l’oportunitat de contactar directament amb els centres

 

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua fent feina en les mesures a adoptar per donar resposta a les implicacions educatives derivades del Covid19. Per això els centres d’Ensenyaments Artístics Superiors de les Illes Balears s’estan preparant per mostrar de forma virtual la seva oferta formativa als futurs alumnes de Balears.

Els centres han optat per diferents sistemes, l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears i el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears per primera vegada posen en marxa jornades de Portes Obertes Online i l’Escola Escola d'Art i Superior de les Illes Balears presenta la seva oferta formativa via web amb una presentació en línia.   

L’objectiu és el d’arribar a totes aquelles persones que estiguin interessades en cursar els seus estudis en aquests centres d’Ensenyaments Artístics Superiors de les Illes.

Les iniciatives de portes obertes permeten als futurs alumnes conèixer el pla d’estudis, els requisits per les proves d’accés i fer una visita pels espais on es desenvolupen les classes de forma virtual i a través d’una videoconferencia.

El calendari i la modalitat d’aquestes Jornades canvia depenent de cada centre.

Portes Obertes al Conservatori Superior de Música  

El Conservatori Superior de Música de les Illes Balears va iniciar la inscripció a les seves Portes Obertes online pel proper curs 2021-2021, el passat 1 d’abril i roman obert fins el proper 30 de maig.

Les portes obertes estan adreçades als interessats en cursar els estudis superiors de música que ofereix el centre: composició, interpretació (clàssica i jazz), musicologia i pedagogia. Uns estudis que tenen com a finalitat apropar als alumnes al món professional.

El centre ofereix un conjunt d’activitats musicals, com ara els diversos stages de l’Orquestra Simfònica, l’Orquestra de Cambra, l’Orquestra de Vent, l’Ensemble de Saxòfons o la Big Band. En aquests encontres els estudiants interpreten un repertori especialitzat i comparteixen escenari amb músics d’arreu del món. Els mestres que darrerament han dirigit aquestes formacions són: Krzysztof Penderecki, Manel Valdivieso, Felipe Aguirre, Juan Miguel Romero Llopis, Henrie Adams, Barry Sargent i Javier Feierstein.

Totes les activitats (concerts, audicions, concursos etc.) tenen lloc a l’Auditori del Conservatori, una gran sala de concerts, dissenyada i equipada amb tota la tecnologia, per satisfer tant les necessitats d’una gran orquestra simfònica com les expectatives del públic més exigent.

Visita virtual per  l’Escola Superior d’Art Dramàtic

L’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears posa a disposició dels futurs alumnes el correu electrònic esadib@fesmae.com per poder participar de les seves Jornades de Portes Obertes previstes pels següents dies: 15 i 30 de maig i, 12 i 27 de juny.

L’objectiu d’aquesta Escola Superior és la de formar professionals en l'àmbit dels ensenyaments artístics superiors d'art dramàtic i fomentar la creació i la recerca humanística, científica, tècnica i artística d'excel·lència.

Els períodes de portes obertes brinden l’oportunitat de contactar directament amb els equips dels centre per tal d’aclarir qualsevol dubte relacionat amb els centres d’Ensenyaments Artístics Superiors de les Illes Balears i les seves proves d’accés.

Presentació on line a l’Escola Escola d'Art i Superior

Per la seva part, l’Escola Escola d'Art i Superior de les Illes Balears ofereix atenció i assessorament de forma personalitzada via web. A més es pot accedir a una presentació en linea amb tota l’oferta educativa del centre i conèixer també els espais, tallers i aules de l’Escola.

Trobareu més informació a les webs dels centres d’Ensenyaments Artístics Superiors de les Illes Balears: Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears,  Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears.