torna

Detall de la notícia

Imatge 4207538

L'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa amb la col·laboració del Govern balear 'Districte 07800', un espai de trobada i feina per a empreses, institucions i associacions amb base tecnològica i creativa.

L'objectiu d'aquest projecte, és afavorir el naixement d'un nou ecosistema empresarial i generar sinergies per accelerar el progrés empresarial i social a Eivissa. 'Les empreses creatives proporcionen serveis a sectors molt diversos que van des de l'arquitectura, al disseny, l'oci o la cultura, i creiem que és important que tot aquest coneixements estiguin connectats per poder impulsar Eivissa, ara més que mai, com a districte creatiu i tecnològic
que ajudi a mirar el futur d'una altra manera’ , ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Modernització de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás.

Aquest espai,
www.districte07800.cat , obert a totes les activitats relacionades amb la generació del coneixement i la informació, està destinat a totes les iniciatives de creació, producció i/o distribució de béns i serveis creatius i la seua integració a altres sectors. La pàgina web compta amb un directori on es poden inscriure totes aquelles empreses relacionades amb l'àmbit tecnològic i creatiu.

Així mateix, el Districte 07800 té un Campus on ofereix, de moment, una vintena de cursos, tallers i
webinaris gratuïts d'una àmplia temàtica que permetran a les persones interessades actualitzar el seu coneixement general. També es dóna la possibilitat a qui vulgui compartir coneixements d'impartir els seus propis cursos en aquest espai.