torna

Detall de la notícia

Imatge 4175952

Orientacions per a dissenyar el mòdul integrat d'FCT + projecte

La Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors es va reunir ahir via telemàtica amb representants dels centres educatius, tant públics com concertats i privats, que imparteixen cicles formatius d’FP per explicar-los les orientacions per a dissenyar el model de projecte que poden incloure en els seus mòduls d’FCT. Aquestes orientacions tenen com a finalitat que els docents tenguin elements d’avaluació telemàtica en previsió que l’alumnat no pugui fer les pràctiques.

Aquestes orientacions, que es poden consultar en el document adjunt, també pretenen facilitar una sèrie de propostes que han elaborat diferents docents de famílies professionals diverses per ajudar els tutors d’FCT a dissenyar la proposta concreta que realitzin a cada un dels cicles de cada centre.

En aquest sentit, la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors agraeix la col·laboració i les aportacions de diversos docents que han donat com a resultat aquestes orientacions.