torna

Detall de la notícia

Imatge 4135143

Educació canvia als propers dies 8 i 9 de juliol de 2020 la celebració de les proves d'accés als cicles de FP de grau mitjà i superior

\La modificació del calendari respon a l’actual estat d’alarma pel Coronavid-19

\També afecta al període d’inscripció per a les persones interessades en presentar-se a les proves d’accés a FP

\Està previst obrir el termini d’inscripció una vegada es retiri l’estat d’alarma

\La celebració de les proves seran els propers 8 i 9 de juliol

 

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua fent feina en les mesures a adoptar per donar resposta a les implicacions educatives derivades del Covid19.

Atès que la declaració de l’estat d’alarma actual va suspendre els terminis per el procediment de convocatòria de les proves d’accés i a fi de garantir la continuïtat dels estudis a les persones interessades en cursar estudis de Formació Professional el proper curs, la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors ha decidit modificar el calendari de les proves d’accés fent coincidir aquestes proves amb els dies proposats per la Universitat de les Illes Balears per fer les Avaluacions per a l’Accés a la Universitat (EVAU). El nou calendari té previst la celebració d’aquestes proves a les Illes Balears els propers dies 8 i 9 de juliol de 2020.

També es modifica el termini de preinscripció que queda ajornat fins a que es retiri l’estat d’alarma.

Des d’Educació s’informarà del nou calendari perquè les persones interessades en presentar-se a les proves d’accés a FP puguin lliurar les seves sol·licituds en els centres educatius.

Una vegada publicada la resolució de modificació, el nou calendari complet també estarà a disposició dels interessats a la plana web de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors.