torna

Detall de la notícia

Imatge 4119750

L'EBAP ajorna els exàmens d'accés al cos administratiu i als cossos facultatius superiors de la CAIB

Els aspirants seran informats de la nova data de les proves al més aviat possible

En coherència amb l’estat d’alarma declarat i seguint les indicacions del Ministeri de Política Territorial i Administracions Públiques, la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització anuncia que queden ajornades les proves d’oposicions a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears previstes per a les pròximes setmanes.

Les proves ajornades són les següents:

- 2on examen al Cos administratiu (previst per al 25/4/20), al qual estaven convocades 178 persones a Mallorca i 15 persones a Eivissa.

- 1er examen als Cossos facultatius superiors de l'Administració especial (previst per al 30/4/20), al qual estaven convocades 1003 persones a Mallorca, 10 a Menorca i 23 a Eivissa (cossos de arquitectura, assessorament lingüístic, biologia, ciències ambientals, enginyeria agrònoma, enginyeria de camins, enginyeria industrial, estadística, farmàcia, geologia, informàtica, medicina, medicina del treball, psicologia, química, recerca i desenvolupament i veterinària).

Que es sumen a les que ja es varen ajornar recentment:

- 1er examen al Cos auxiliar (previst per al 21/3/20), al qual estaven convocades 3.299 persones a Mallorca, 227 persones a Eivissa i 179 a Menorca.

- 1er examen al Cos de gestió (previst per al 4/4/20), al qual estaven convocades 817 persones a Mallorca, 10 a Menorca i 9 a Eivissa

La Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització lamenta les molèsties que aquest ajornament pugui suposar a les persones aspirants. En cada cas, l’EBAP informarà sobre la nova data de convocatòria de les proves al més aviat possible.