torna

Detall de la notícia

Imatge 4119443

El Conservatori Superior obre un període de portes obertes en línia de l'1 d'abril al 30 de maig de 2020

El Conservatori Superior de Música de les Illes Balears (CSMIB) organitza un període de portes obertes en línia per donar a conèixer el centre i la seva oferta formativa a tots els interessats en cursar els estudis superiors de música en les diferents especialitats que ofereix el centre: composició, interpretació clàssica i jazz, musicologia i pedagogia. 

Així, per primera vegada, es podrà connectar en línia amb el professor de cada especialitat, rebre informació sobre les proves d’accés per al curs acadèmic 2020-2021 i resoldre tots els dubtes que es plantegin sobre els estudis superiors de música al Conservatori.

Les inscripcions es podran fer a partir del 30 de març a la web del Conservatori: https://conservatorisuperior.com/

Per  a Ramon Porter, director del CSMIB, es tracta d’una “iniciativa imprescindible en el moment excepcional que estam vivint”. Porter ha tingut unes paraules d’agraïment per a tot el professorat i alumnat del centre, ja que “tots s’han implicat perquè la suspensió de les classes presencials afecti el mínim possible. Cada professor ha adaptat les seves classes de manera que l’alumnat pugui continuar practicant i estudiant des de casa”. 

S’ha de tenir en compte que una gran part de les classes del nivell superior es fan normalment de manera individualitzada, però cal destacar que, fins i tot en aquelles que impliquen més d’un alumne al mateix temps, s’ha mirat de trobar una solució com l’exemple que es pot veure a la web del Conservatori d’una classe en línia d’un grup de cambra a càrrec del professor Llorenç Prats.

Més informació de les portes obertes en línia al següent enllaç:  https://conservatorisuperior.com/puertas-abiertas-online/.

Grup de cambra en línia: https://conservatorisuperior.com/clases-online/.