torna

Detall de la notícia

Imatge 4117307

COVID-19: Vicepresidència reclama al Ministeri d'Indústria ajudes per evitar el tancament d'empreses del sector industrial

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, i el director general de Comerç, Miquel Piñol, han participat en la reunió sectorial d'indústria i PIMEs amb el Ministeri d'Indústria.

 

Una de les principals reclamacions que s'ha fet des de la vicepresidència és que el Ministeri asseguri ajudes per a les petites i mitjanes empreses del sector industrial. Yllanes ha recordat que el Govern Balear ja s'ha aprovat una línia d'ajudes de 50 milions d'euros per a empreses de manco de 250 treballadors.

 

Yllanes ha assegurat que protegir el sector industrial és clau per evitar la dependència de la importació de productes i serveis de fora de les Illes Balears.

 

Per altra banda, el Ministeri s'ha compromès a garantir el transport de mercaderies entre la Península i les Illes, sobretot pel que fa a matèries primes i de primera necessitat. El tancament dels Ports i Aeroports només afecta el transport de persones, no de mercaderies.