torna

Detall de la notícia

Imatge 4111003

Se suspenen totes les activitats esportives dins el territori balear fins dia 30 de març

El Consell de Govern ha decidit suspendre totes les activitats esportives a cada un dels indrets de les Illes Balears des del 16 de març fins el proper 30 de març. La mesura s’aplicarà tant a les instal·lacions públiques com privades. 

Aquesta decisió que afecta a la conselleria d’Afers Socials i Esports, en el si del bloc de mesures que ha pres avui el Consell de Govern davant la situació sanitària excepcional que es viu a la Comunitat Autònoma. Concretament, se suspenen les següents activitats:  

- Les proves esportives de caràcter estatal o internacional que es celebrin a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

- Les activitats a les instal·lacions esportives, públiques i privades, situades a les Illes Balears.

- Els programes de tecnificació esportiva, tret de la preparació dels esportistes olímpics o equivalents.

Paral·lelament, des de la publicació d’aquest acord de Govern fins dia 30 de març queden suspeses totes le competicions de caràcter insular i interinsular.

En el cas de les competicions entre illes, la direcció general d’Esports ja va comunicar ahir a totes les federacions de l’esport balear que assumirà totes les despeses dels viatges, tal com estableix l'article 6.6 de la convocatòria d'ajuts en espècie per als desplaçaments entre les illes de la Comunitat Autònoma per assistir a les proves esportives del programa oficial de competicions federades de les Illes Balears dels esportistes, clubs esportius i les seleccions autonòmiques de les Illes Balears.

Totes aquestes mesures tenen un caràcter temporal i s’aniran avaluant d’acord amb els escenaris que es presentin i com evolucioni la situació sanitària derivada del coronavirus.