torna

Detall de la notícia

Imatge 4110976

S'anul·len totes les reserves previstes a les instal·lacions juvenils de l'Institut Balear de la Joventut fins dia 15 d'abril

L’Institut Balear de la Joventut, dependent de la conselleria d’Afers Socials i Esports, ha anul·lat totes les reserves previstes a les instal·lacions juvenils que gestiona des d’avui, dia 13, fins el dimecres 15 d’abril. 

Aquesta decisió, presa en funció de l’acord del Consell de Govern d’aquest divendres,  afecta al Campament de la Victòria d’Alcúdia, al Casal de colònies Can Arabí de Binissalem i a la  Casa de colònies de Formentera.

Totes les entitats i particulars que es vegin afectats per aquestes cancel·lacions tendran preferència a l’hora de fer reserves noves. Els que hagin abonat la seva estància per avançat podran triar entre recuperar els doblers o triar una nova data per gaudir d’aquestes instal·lacions juvenils.  

Totes aquestes mesures tenen un caràcter temporal i s’aniran avaluant d’acord amb els escenaris que es presentin i com evolucioni la situació sanitària derivada del coronavirus.