torna

Detall de la notícia

ACTUALITZACIÓ 15.06.20. REPRESA FORMACIONS I EXÀMENS LLIURES (COVID-19)

La Direcció General de Pesca informa que degut a l'evolució de la desescalada està començant a reprendre les activitats formatives que es van haver d'ajornar al mes de març. Així idò, la informació relacionada amb els cursos i exàmens que estaven en marxa es la següent:

Formació Bàsica Mallorca: Es reprèn dia 8 de juny en horari de 1530 a 2200, els alumnes han d'haver rebut un email amb la informació, en cas contrari s'han de possar en contacte amb la Direcció General.

Operador General GMDSS: S'inicia del 25 de juny al 3 de juliol en horari de 1530 a 2200, els alumnes han d'haver rebut un email amb la informació, en cas contrari s'han de possar en contacte amb la Direcció General.

Embarcacions de Supervivència: Es realitzarà del 6 al 10 de juliol de 2020, els alumnes han d'haver rebut un email amb la informació, en cas contrari s'han de possar en contacte amb la Direcció General..

Formació Bàsica Menorca:  Es reprén dia 23 de juny en horari de 0800 a 1430 i finalitza l' 1 de juliol, els alumnes han d'haver rebut un email amb la informació, en cas contrari s'han de possar en contacte amb la Direcció General.

Formació Bàsica Eivissa: Es reprén dia 6 de juliol en l'horari en que s'havia realitzat anteriorment. El CIFP Ca'n Marines es posarà en contacte amb els alumnes.

Convocatòria exàmens lliures Patró Local de Pesca i Patró Costaner Polivalent: S'ajorna a la segona convocatòria (novembre 2020). Els inscrits a la primera convocatoria es poden presentar a la segona sense haver de fer una nova inscripció.

Demanam que aquets dies els interessats estiguin pendents de la informació publicada a les planes web:

- http://sorpes.caib.es

- http://formacionp.caib.es

i del seu correu electrònic.