torna

Detall de la notícia

Imatge 4109446

El Govern treballa per reforçar sinergies amb diverses institucions i consolidar el concepte d'insularitat mediterrània

El director general de Relacions Exteriors del Govern de les Illes Balears, Antoni Vicens, manté aquesta setmana diverses reunions a Barcelona amb representants de diferents institucions amb l’objectiu de reforçar sinergies.

Per tractar el nou Pla de treball de la Comisió Europea 2020, Antoni Vicens ha mantingut una reunió amb el director de la representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, amb qui també ha tractat altres temes, com la nova estratègia del Govern de les Illes Balears per a consolidar el concepte d’insularitat mediterrània. En aquest sentit, Vicens també s’ha reunit amb el director general d’Afers Europeus i Mediterranis de la Generalitat de Catalunya, Alfonso González, per aprofundir en temes bilaterals i euroregionals d’ambdós territoris en el marc de la cooperació europea i intermediterrània.

Durant la seva visita a Barcelona, Vicens també s’ha reunit amb la directora de l’Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, i amb el president del Centre Euro Àfrica, Divaika Kiemba Dina, i el president de la Fundació Euroàfrica, el senyor Ouadrassi.